Kerstmarkt gemeentegrotKerstmarkt Valkenburg 2016

Valkenburg is de place to be als het gaat om kerstmarkten! Overal in de stad zijn  unieke kerstactiviteiten te beleven, zelfs ondergronds! geniet in de stad zelf van de Route d'Amuse, een wandeling met de lekkerste hapjes. Of bezoek een van de grotten van Valkenburg in de kerstperiode en kom in de kerststemming zoals dat nergens anders kan!

Kerstmarkt Gemeentegrot grot valkenburg

Tijdens de kerstperiode worden de welbekende grotten van Valkenburg omgetoverd tot een heus kerstdecor. De kerstmarkt in de Gemeentegrot is de grootste en oudste ondergrondse kerstmarkt van Europa. U zult aangenaam verrast worden door de mooie decors in de grot die harmonieus overlopen in de mooiste kraampjes vol met kerstcadeaus en andere kerstartikelen. 

De prachtige ruime gangen van de Gemeentegrot nodigen abslouut uit tot een urenlang bezoek!

Kerstmarkt Fluweelengrot

De sfeervolle kerstmarkt in de Fluweelengrot bestaat uit meer dan 50 kraampjes met producten en cadeau-artikelen. U kijkt werkelijk uw ogen uit wanneer u langs de indrukwekkende wandschilderingen, sculpturen en zelfs een unieke 18e eeuwse kapel wandelt. De levensgrote en fascinerende zandcreaties die ieder moment tot leven lijken te komen, samen met de schitterend verlichte mergelgangen, maken dit alles tot een wonderbaarlijk geheel!

Wanneer u de route in de Fluweelengrot volgt komt u uiteindelijk bij de grootste zandsculpturen kerststal van Europa, geinspireerd op de 'Ster van Betlehem'.

Christmas Parade

kerstparadeTwee keer per week, op woensdag en zaterdag, trekt er bovengronds een schitterend verlichte parade van praalwagens en dansers in prachtige kledij door het centrum van de stad. Dit is absoluut een rede om nog even wat langer in Valkenburg te blijven! 

natuurlijk is dit nog niet alles, er zullen tijdens de kerstperiode nog veel meer activiteiten plaatsvinden in de stad, zoals bijvoor de Route d'Amuse, een wandeling met stopplaatsen waar u de heerlijkste amuses zult krijgen!

De terugreis naar huis zal op alle dagen omstreeks 18:00 uur zijn, behalve op zaterdag 26 november en woensdag 7 december. Dan rijden we om 20:30 uur retour. Op deze dag is het dus mogelijk de Christmas Parade nog te bewonderen!

 

Data en Prijzen

Prijs: € 25,00 p.p. Deze prijs is exclusief de entree voor de grot(ten) De entree voor de Fluweelengrot bedraagt € 7,00.

Data: 


Zaterdag 10 december 2016

Zaterdag 17 december 2016

Dinsdag 20 december 2016

U kunt heel eenvoudig reserveren door ons te bellen op nummer 076-7633519 of te mailen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook kunt u ons contactformulier invullen.

Opstapplaatsen

Voor de kerstmarkt Valkenburg hebben we diverse opstapplaatsen zoals Rotterdam, Dordrecht, Hoogerheide, Bergen op Zoom, Roosendaal, Wouw, St. Willebrord, Oudenbosch, Hoeven, Etten-Leur, Breda, Oosterhout, Tilburg en Waalwijk.

Andere opstapplaatsen mogelijk in overleg. 

Klik voor onze andere kerstreizen

Bent u met meer dan 20 personen? Kijk dan eens bij onze groepsreizen!

 

 

Contact

  • 076-7633519 / 06-54913614
  • Berkenhof 1
  • 4844ST Terheijden
  • KvK nummer: 54716179
  • BTW nummer: NL140916763B01