Ook voor een middagje weg bent u bij CM Tours aan het juiste adres. Hieronder vindt u een greep uit ons assortiment. Prijzen zijn bij ons geheel vrijblijvend op te vragen. Graag maken wij voor u een offerte op maat. Staat er geen tocht naar uw keuze tussen of heeft u zelf een ander idee? Maak het ons kenbaar en wij zullen op zeer korte termijn een offerte toesturen. Iedere dagtocht die u op onze site vindt kunnen wij natuurlijk ook naar uw wensen aanpassen!

Wij zien uw offerteaanvraag graag tegemoet! 

Wij proberen onze middagreizen ongeveer rond de 40 euro te houden, zodat het voor iedereen betaalbaar blijft. Dit is inclusief een diner!

Liever toch een hele dag uit? Bekijk dan ook eens onze dagtochten!

Middagreis HekserijMiddagreis hekserij in Oudewater

Tijdens deze middagreis brengt u een bezoek aan een heksenmuseum in Oudewater. U komt alles over heksen te weten, maar dat is niet alles! Na het museum kunt u op eigen gelegenheid de plaats Oudewater ontdekken. U sluit de middag af met een diner. 

LandvanStrijen MiddagreisMiddagreis naar het Land van Strijen

Boeiende en leerzame middagreis naar het Land van Strijen. U brengt een bezoek aan het Smederijmuseum, de Grote- of Sint-Lambertuskerk en maakt nog een schitterende rondrit door het Land van Strijen. U sluit de middag af met een diner. 

Middagreis AchtZalighedenMiddagreis De Acht Zaligheden

Tijdens deze leuke middagreis brengt u een bezoek aan Kempenmuseum de Acht Zaligheden. U stapt in de wereld van het oude boerenleven van de streek de Acht Zaligheden. Niet alleen een bezoek aan het museum, maar ook een mooie rondrit onder leiding van een gids staat op het programma. Natuurlijk sluiten we deze middagreis ook af met een diner.

Middagreis Baarle-NassauMiddagreis Baarle-Nassau

Een hele leuke middagtocht beleeft u in Baarle-Nassau. U brengt een bezoek aan het kaarsenmuseum, waar werkelijk schitterende beeldhouwwerken van bijenwas te vinden zijn, en daarna volgt een heuse smokkeltocht met de bus. U sluit de middag af met een diner. 

Middagreis WatersnoodmuseumMiddagreis Watersnoodmuseum

Een erg leerzame en interessante middagreis met bezoek aan het Watersnoodmuseum te Ouwerkerk, die ons herinnert aan de ramp in 1953. Samen met een rondvaart over de Oosterschelde is dit een prachtige middag uit. 

boerenbondsmuseum2Herleef het boerenleven omstreeks 1900

Deze leuke middagtocht laat u letterlijk zien en ruiken hoe het leven in 1900 er aan toe ging! U krijgt een rondleiding met een gids over het terrein van het Boerenbondsmuseum. U zult hier een paar uurtjes zijn, maar waarschijnlijk zegt u na afloop dat u helemaal nog niet weg wilt. Zoveel is er te zien!

Middagreis_EdahmuseumOntdek het EDAH-Museum

Tijdens deze middagreis leert u alles over de geschiedenis van supermarktketen EDAH, u gaat namelijk naar het EDAH Museum te Helmond! Ruim 100 jaar distributie in levensmiddelen. Ook andere supermarktketens zijn daar te vinden. U krijgt een rondleiding, maar ook een videopresentatie. Dit is zeker een geslaagd middagje uit!

middagreis edelhertenboerderijHertendans

Op een ludieke manier leert u vandaag alles over edelherten! U krijgt naast een rondleiding ook een leuke uitleg over alles wat er op de edelhertenboerderij gebeurt. Deze middagreis is echt een aanrader!

middagtripijsboerderijMiddagtrip ijs maken 

Een geweldige middagreis waarin u eerst leert hoe vers ijs bereid wordt op de ijsboerderij, en daarna gaat u het natuurlijk zelf proeven! Hierna maakt u nog een rondrit door het prachtige natuurgebied Vijfheerenlanden. Een gids zal u vanalles over dit gebied vertellen!

middagreis glasblazerijMiddagje varen en glasblazen

Deze middagreis brengt u naar Leerdam! Neem plaats in de rondvaartboot en geniet van de mooie natuur waar de rivier de Linge doorheen kronkelt! Natuurlijk mag een bezoek aan de glasblazerij in Leerdam niet ontbreken bij deze reis, wie Leerdam zegt, zegt immers glas!

Contact

  • 076-7633519 / 06-54913614
  • Berkenhof 1
  • 4844ST Terheijden
  • KvK nummer: 54716179
  • BTW nummer: NL140916763B01