Schiessentumpel Mullerthal5-Daagse reis naar Luxemburg

Luxemburg, veel mensen rijden er weleens doorheen op weg naar een verre vakantiebestemming, maar hebben er eigenlijk nooit aan gedacht om er eens op vakantie te gaan. Luxemburg is helaas een beetje een vergeten vakantieland. Dat is zo jammer, want dit kleine landje heeft zoveel moois te bieden! Veel verschillende landschappen, rotspartijen, pittoreske plaatsjes en nog veel meer. Op maar een paar uur rijden van Nederland waant u zich werkelijk in een totaal andere wereld! 
Wij zijn dan ook van mening dat wij u deze reis abslouut niet kunnen onthouden! 
Maar pas op, eenmaal in Luxemburg geweest, bent u helemaal verknocht aan dit landje!

Deutsche Eck Koblenz5-Daagse reis naar het Moezeldal in Duitsland

Deze veelzijdige 5 daagse reis brengt u naar Duitsland, waar u het Moezeldal en de Vulkaaneifel zult gaan verkennen. Van kasteelbezoek tot een 60 meter hoge koudwatergeiser, en van edelsteenslijperij tot aan het bezoeken van de mooiste Moezelstadjes, wij hebben tijdens deze reis aan alles en  iedereen gedacht! Het uitgebreide programma kunt u hieronder lezen. 

berdorf-predigstuhl 5daagse-reis-LuxemburgMeerdaagse reizen op maat

Het aanbod van onze meerdaagse reizen heeft U wellicht al bekeken. Deze reizen hebben wij met de uiterste zorg voor U samengesteld. Wij zijn naar de bestemmingen afgereisd zodat wij van daar uit de perfecte reis in elkaar konden zetten.  Neem af en toe eens een kijkje bij onze meerdaagse reizen, aangezien wij continu bezig zijn ons aanbod te vergroten of te vernieuwen. 

Contact

  • 076-7633519 / 06-54913614
  • Berkenhof 1
  • 4844ST Terheijden
  • KvK nummer: 54716179
  • BTW nummer: NL140916763B01