Dagtocht soest nnmDagje Soest

Deze dagreis speelt zich in zijn geheel af in Soest. In de ochtend brengt u een bezoek aan een schitterend museum met allemaal spulletjes uit grootmoeders tijd. In de middag bezoekt u op eigen gelegenheid het in 2014 geopende Nationaal Militair Museum. Natuurlijk hebben wij tijdens deze dagtocht ook weer gezorgd voor koffie, gebak, een lunch en een diner! 

spakenburgs hartDagtocht Spakenburg en Haarzuilens

Deze dagtocht brengt u in de ochtend naar het prachtige plaatsje Spakenburg. In museum Spakenburg leert u eerst vanalles over het leven van vroeger in de gemeente Bunschoten. Op eigen gelegenheid kunt u dit plaatsje ook nog bekijken. 's Middags brengt u een bezoek aan Kasteel de Haar, gelegen op een schitterend landgoed. Deze dagtocht is absoluut de moeite waard!

bn tourDagje Hilversum

Dit is zo leuk! U komt tijdens deze dagreis alles te weten over bekende Nederlanders. Met de BN-Tour maakt u een tocht door het Gooi, u komt langs de huizen van veel BN-ers en wellicht komt u nog wel iemand tegen! 's Middags gaat u naar het Mediapark in Hilversum, waar u de Beeld en Geluid Experience gaat beleven! Dit maakt de dag compleet!

CMTours Bus2Dagreis Utrecht op maat

U bent van plan met uw vereniging een dagreis te maken naar de provincie Utrecht en u wilt deze dag graag zelf naar uw wensen invullen? Dat kan bij CM Tours. Wij helpen u graag uw dag te plannen. Het enige wat u hoeft te doen is contact met ons op te nemen via "offerte aanvragen" of ons te bellen op telefoonnummer 06-54913614 en uw wensen kenbaar te maken. 

Terug naar Dagtochten Utrecht

Contact

  • 076-7633519 / 06-54913614
  • Berkenhof 1
  • 4844ST Terheijden
  • KvK nummer: 54716179
  • BTW nummer: NL140916763B01