Dagtocht vestingmuseum naardenDagtocht Muiderslot en Naarden

Dit is een zeer interessante en leerzame dagtocht. U brengt in de ochtend een bezoek aan het Muiderslot, middels een rondleiding komt u alles over deze schitterende burcht te weten.  's Middags bezoekt u  het Nederlands Vestingmuseum te Naarden. Uiteraard wordt ook weer op tijd aan eten en drinken gedacht. 

MelkkannetjeKaas, klompen en klederdracht

Het is een eindje rijden, maar dan heeft u ook wat. Deze dagtocht gaat in de ochtend naar een echte kaas- en klompenmakerij in Katwoude (gemeente Volendam). In de middag brengt u een bezoek aan het Zuiderzeemuseum te Enkhuizen. Absoluut een fantastische dagtocht!

rijksmuseum-amsterdamDagtocht Amsterdam

Ontdek onze prachtige hoofdstad met in de ochtend een rondvaart door de grachten van Amsterdam. Tijdens de rondvaart wordt er veel verteld over de stad en ziet u de mooiste plekjes. 's Middags kunt u de stad op eigen gelegenheid bezoeken, dit keer niet over water zodat u de stad ook van een hele andere kant ziet! Smalle steegjes en monumentale panden aan de grachten, u kijkt uw ogen uit tijdens deze dagreis!

amsterdam2Dagtocht Amsterdam - maar dan anders!

In de ochtend kunt u eerst op eigen gelegenheid de stad ontdekken. Lekker door de smalle steegjes en langs de grachten wandelen, of ga lekker shoppen in onze hoofdstad. 's Middags brengt een een bezoek aan een van de vele musea die Amsterdam rijk is. Wat dacht u van het Appie Baantje Museum? Of misschien toch Madam Tussaud? Een ding is zeker, dit is een geweldige dagtocht!

CMTours Bus3Dagtocht Noord-Holland op maat

U zoekt een dagtocht voor uw vereniging naar Noord-Holland, maar op onze site staat er niets naar uw zin tussen? Dan kunt u natuurlijk uw dag helemaal zelf invullen! Wij denken graag met u mee, geef uw wensen telefonisch aan op nummer 06-54913614 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ons offerteformulier!

Terug naar Dagtochten Noord-Holland

Contact

  • 076-7633519 / 06-54913614
  • Berkenhof 1
  • 4844ST Terheijden
  • KvK nummer: 54716179
  • BTW nummer: NL140916763B01