Dagreis paleishetloo en VeluweDagje Veluwe en Paleis het Loo

Deze dagreis brengt u naar de Veluwe, waar u een mooie rondrit zult maken door dit natuurpark of langs een aantal schitterende kastelen. In de middag brengt u een bezoek aan Paleis het Loo. Door een gids wordt u rondgeleid door het Paleis met haar prachtige tuinen. Koffie, gebak, lunch en een diner zullen niet ontbreken tijdens deze dagtocht

Dagtocht zaltbommel museumDagtocht Zaltbommel

Bij deze dagtocht brengt u een bezoek aan het Gelderse Zaltbommel. In de ochtend leert u alles over Zaltbommel en Maarten van Rossum, u gaat namelijk naar het streekmuseum Stadskasteel. In de middag maakt u een schitterende rondvaart. En uiteraard hebben wij tijdens deze dag ook weer gezorgd dat u op tijd wat te eten of te drinken krijgt!

gouden ham dagtocht gelderlandVaren en tin gieten in Gelderland

Leuke dagtocht waarbij u in de ochtend een schitterende rondvaart maakt door natuurgebied 'de Gouden Ham' en in de middag leert u van alles over het oude vak tin gieten. Zeker de moeite waard! Uiteraard ook bij deze dagreis een kopje koffie met gebak, een lunch en een diner. 

vlindersOver de bloemetjes en de vlinders......

Dagreis met in de ochtend een prachtige rondrit over de Veluwe, onder leiding van een echte boswachter! En niemand kent de mooiste plekjes van de Veluwe natuurlijk beter dan een boswachter, u zult dus ogen en oren tekort komen! 's Middags brengt u een bezoek aan de Passiflorahoeve. Dit is een unieke passiebloemen- en vlindertuin, met meer dan 400 soorten passiebloemen en de kleurigste vlinders! Dit mag u niet missen!

dagtochtoudeambachtenspeelgoedmuseum2Nostalgie in Gelderland

Unieke dagtocht die begint met een bezoek aan een museum dat helemaal gerund wordt door mannen. Op zich niet zo bijzonder, maar dat wordt het wel als u weet dat het om een borduurmuseum gaat! Dit moet u natuurlijk gezien en beleefd hebben! In de middag gaat u naar een ander prachtig museum. Het Oude ambachten- en speelgoedmuseum, waar zeker 150 ambachten te vinden zijn! Natuurlijk krijgt u hier een mooie rondleiding!

CMTours Bus3Dagtocht Gelderland op maat

U wilt een dagreis naar Gelderland maken en heeft zelf al in gedachten wat u die dag wil gaan doen? Dan kunt u bij CM Tours uw dagtocht natuurlijk ook op maat laten maken. Wanneer u ons belt op nummer 06-54913614 of vrijblijvend een offerte aanvraagt denken wij graag met u mee. En bovendien zullen wij dan alles voor u verzorgen. 

Terug naar Dagtochten Gelderland

Contact

  • 076-7633519 / 06-54913614
  • Berkenhof 1
  • 4844ST Terheijden
  • KvK nummer: 54716179
  • BTW nummer: NL140916763B01