Mechelen BelgieDagtocht Mechelen

Dit is een mooie, leerzame dagtocht naar het Belgische Mechelen, waarbij u een historische stadswandeling zult maken onder leiding van een gids en in de middag een stadsbrouwerij zult bezoeken. Met uiteraard een lekker glaasje bier!

blegnyDe mijnen van Blegny

Vandaag nemen we u mee naar Belgie, naar de mijnen van Blegny. U gaat hier het mijnmuseum bezoeken, maar ook een afdaling van 60 meter naar de mijnen! De Blegny-mijn behoort tot een van de vier laatste koolmijnen die nog toegankelijk zijn voor publiek. De mijn is benoemd tot werelderfgoed. Absoluut het bezoeken waard!

sintbaafskathedraalDagtocht Sint-Niklaas en Gent

Deze schitterende dagreis brengt u naar Sint-Niklaas en Gent in Belgie. In de ochtend brengt u een bezoek aan een ambachtelijke ijsmakerij en in de middag bezoekt u het mooie oude Gent. Hier leert u middels een stadwandeling vanalles over deze prachtige stad. 

Binnennete-AragonbrugDagtocht Lier

Erg leuke dagtocht die zich afspeelt in het stadje Lier in Belgie. U krijgt onder andere een mooie stadwandeling onder leiding van een ervaren gids en 's middags een boottochtje over de Nete. Koffie, lunch en diner zijn uiteraard inbegrepen bij de dagreis.

chocolaterieDagtocht Bourgondisch Belgiƫ

Een echt bourgondische dagtocht, net over de grens in Belgie. In de ochtend brengt u een bezoek aan een chocolaterie. In de middag een prachtige rondrit door de streek en nog een bezoek aan een eeuwenoude werkende brouwerij. Kortom, een en al genieten tijdens deze dagtocht!


dagtocht postelDagtocht Postel

Tijdens deze dagreis gaat u heel veel zien en beleven! In de ochtend gaat u naar de Postelse Abdij, waar u een mooie rondleiding krijgt. Deze abdij moet iedereen minstens een keer hebben gezien! 's Middags een rondvaart over de prachtige Antwerpse Kempen en daarna volgt zelf nog een rondrit in de touringcar onder leiding van een gids! Deze dag zult u zich nog lang herinneren!

CMTours Bus2Dagtocht Belgie op maat

Bent u op zoek naar een dagtocht in Belgie maar er staat in ons assortiment niets naar uw zin? Stelt u uw dag het liefst helemaal zelf samen? Dat is natuurlijk geen probleem bij CM Tours. 
Neem contact met ons op via telefoonnummer 06-54913614 of via ons offerteformulier en vraag naar de mogelijkheden! Wij denken graag met u mee!

Terug naar overzicht Dagtochten Belgie

Contact

  • 076-7633519 / 06-54913614
  • Berkenhof 1
  • 4844ST Terheijden
  • KvK nummer: 54716179
  • BTW nummer: NL140916763B01