Dagtocht Zeeland

Wilt u graag een mooie dagtocht naar Zeeland maken? Deze kunt u boeken bij CM Tours. Onze dagtochten leiden u langs alle provincies van Nederland. U kunt zelfs een uitstapje maken naar België, Luxemburg of Duitsland. Hier kunt u meerdere dagen verblijven wanneer u dat wilt. Maar Nederland is natuurlijk net zo leuk. Een dagtochtje met ons staat garant voor een hoop plezier en biedt u een zeer interessante en onvergetelijke ervaring.

Alle mogelijkheden voor een dagtocht naar Zeeland

Zeeland heeft ontzettend veel te bieden. Het is meer dan alleen strand en zee. Dat merkt u vanzelf op één van de 2 dagtochten naar Zeeland. Op onze eerste dagtocht naar Zeeland bezoekt u het Watersnoodmuseum in Ouwerkerk en leert u alles over de watersnoodramp van 1953. Vervolgens krijgt u in het plaatsje Yerseke een kijkje in de thuishaven van de Zeeuwse mosselen en oesters. We bieden daarnaast nog een totaal andere dagtocht aan. Op deze dagtocht bezoekt u eerst een vlindertuin. Na de lunch bezoekt u ook nog een zwarte bessen wijnmakerij waar u ook wat van de wijn mag proeven. U ziet zo op bijzondere wijze wat van de provincie Zeeland.

Plan uw eigen dagtocht

Mist u nu echt een paar grote bezienswaardigheden in onze dagtochten naar Zeeland? Niet getreurd! Dan kunt u nog steeds weg met CM Tours. U mag bij ons namelijk ook uw eigen dagtocht samenstellen. Wij bezoeken dan de plekken die u graag wilt zien. Als u hier interesse in heeft, kunt u ons bellen via 076-7633519 of 06-54913614. Voor een indicatie van de prijs van een dagtocht naar Zeeland is het ook mogelijk om een offerte aan te vragen.

Andere interessante dagtochten:

Dagtocht Breda | Vervoer op maat Breda | Reizen voor senioren | Kerstmarkt busreis | Dagtochten Noord-Brabant

Waarom CM Tours?

  • Verzorging van dagtochten
  • Vervoer op maat
  • Gericht op kwaliteit

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Dagtochten Zeeland

oesters dagtocht ZeelandDagtocht Zeeuwse parels

Deze dagtocht brengt u naar Zeeland. In de ochtend zult u eerst het Watersnoodmuseum te Ouwerkerk bezoeken en in de middag zult u alles te weten komen over oesters! En als we daar dan toch zijn moet u natuurlijk ook wat overheerlijke oesters proeven toch? 

vlinderZeeuwse vlinders en bessen....

Erg leuke dagtocht in Zeeland waarbij u een bezoek brengt aan een prachtige vlindertuin. Maak hier kennis met de prachtigste, kleurigste vlinders, en zelfs reptielen! In de middag brengt u een bezoek aan een echte zwarte bessen wijnmakerij. Hier krijgt u naast een excursie natuurlijk ook een lekker wijntje!

CMTours Bus2Dagtocht Zeeland op maat

Wanneer u op zoek bent naar een dagtocht naar Zeeland, maar u wilt deze liever helemaal zelf samenstellen, dan bent u ook bij CM Tours aan het goede adres! Wij denken graag met u mee om uw reisje te plannen zoals u dat wilt! Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier of bel ons op telefoonnummer 06-54913614 en vraag naar de mogelijkheden! 

Terug naar Dagtochten Zeeland

Contact

  • 076-7633519 / 06-54913614
  • Berkenhof 1
  • 4844ST Terheijden
  • KvK nummer: 54716179
  • BTW nummer: NL140916763B01